DS Automobiles

EN KOMPLETT DS-FAMILIE

DS har en stolt fortid som designikon. Og en lysende fremtid som trendsetter. Bilen for deg som velger annerledes, som liker god stil og det gode liv. Har du først satt deg inn i en DS er det ingen vei tilbake.

 

DS 3 Premium- En Helt Egen Stil

 

DS 3 Premium- EN sterk personlighet

Den nye DS 3 Premium har virkelig fullbyrdet rollen som stilikon.

Våre ingeniører har jobbet utrettelig for å sikre at nye DS 3 Premium kjører like bra som du har blitt vant til. Ved å optimalisere karosseri, fjæring, styring og til og med dekk, har de utviklet en bil som er spennende når du ønsker det, og kontrollert og raffinert når du trenger å slappe av. En ny rask sekstrinns automatisk girkasse gjør den engasjerende og økonomisk.

PRIS OG UTSTYRSLISTE

 

 

DS 4 Crossback- Førsteklasses Eventyrer

 

DS 4 CROSSBACK- Sterk med stil

DS 4 er preget av sin karakterstiske og målrettede form. En elegant bil som er givende å kjøre, men fortsatt utrolig komfortabel.

DS Automobiles har utviklet DS 4 Crossback for at den skal være så allsidig som mulig. Den har god plass til fem voksne, godt med oppbevaringsplass og kraftige, men effektive motorer. Bilen har høyere bakkeklaring og kjørestilling. Det kommer godt med når skal forsere hindringer utenfor allfarvei. Og bytrafikken hvor det alltid er en fordel å ha god oversikt.

PRIS OG UTSTYRSLISTE

 

 

DS 5- Førsteklasses Førsteklasse

 

DS 5 - Et helt nytt utrykk

Fra eksteriørets muskuløse flyt og balanse, til det lysende luksuriøst utformede interiøret. Hver eneste detalj i en DS 5 uttrykker hva avantgardismen i DS handler om. Å sette seg inn i DS 5 er som å reise på første klasse. Det eksklusive materialvalget gir følelsen av dempet eleganse. Med perfekt lydisolering og støykontroll kommer du ikke nærmere sjelero når du kjører bil. Alle de viktigste kontrollfunksjonene er samlet på to midtkonsoller nederst og i taket.

PRIS OG UTSTYRSLISTE