Endelig! NYE Berlingo Varebil er her

Nye-berlingo-arets-varebil-2019-best-i-test.jpg

Mandag 21. januar lanserer vi NYE Berlingo varebil og har åpent fra kl. 8-20. Vi gleder oss til å vise frem bilen som er kåret til årets varebil 2019! Les mer om hvorfor Berlingo er årets varebil HER.

Velkommen innom oss på Brusdalsvegen 205 for å se og prøve årets varebil!

Derfor er Citroën Berlingo årets varebil

berlingo-van-2019.jpg

Ikoniske Citroën Berlingo ble lansert i 1996 og er blitt produsert i over 1,5 millioner eksemplarer. Nå gir den plass til 3. generasjon som har fått navnet Citroën Berlingo Van. Nye Berlingo Van har gjort et stort generasjonshopp når det gjelder stil, utstyrsnivå og fleksibilitet. En ideell partner for alle profesjonelle. Nå er nye Berlingo blitt  kåret til Van of the year 2019- Ole Kvalsvik fra Aaland Bil forteller hvorfor.

New-Berlingo-Van-HeroBanner2-Worker.289877.jpg

Hva er det som gjør Berlingo til årets varebil?
Juryen, bestående av varebiljournalister og redaktører fra 25 land,  tildelte nye Berlingo hele 127 poeng, 35 poeng foran nærmeste konkurrent. Ifølge juryformannen, Jarlath Sweeney, vant Berlingo på en kombinasjon av høyt utstyrsnivå og komfort. Det kan Ole Kvalsvik fra Aaland Bil bekrefte og legger til at muligheten for 4x4 gjør at bilen  fremstår som en meget god pakke.

4 tilkoblingsteknologier i kupeen inkludert Citroën Connect Nav og Mirror Screen (Apple Car Play / Android Auto) eller trådløs lading for smarttelefon 20 kjøreassistentteknologier.

4 tilkoblingsteknologier i kupeen inkludert Citroën Connect Nav og Mirror Screen (Apple Car Play / Android Auto) eller trådløs lading for smarttelefon
20 kjøreassistentteknologier.

Videre forteller Kvalsvik at juryen også lot seg imponere av både teknologi og sikkerhet. Berlingo er utstyrt med nyeste generasjon teknologi, som hjelper føreren ute på veien, samtidig som den hjelper eieren med å holde kostnadene nede. Det nye systemet som varsler ved overlast og et ekstra kamera i passasjerspeilet for å redusere blindsoner, er gode eksempler på nyvinninger som vil øke sikkerheten.

New-Berlingo-Van-HeroBanner5-Passagers.289880.jpg

Hvem passer den nye Berlingoen for?
Nye Berlingo passer nå for en enda større målgruppe. Man kan blant annet velge mellom driver og worker. Hvor den ene har høy nyttelast og lavere tilhengervekt, mens den andre har høy tilhengervekt og lavere nyttelast. Driver har tilhengervekt opp til 1500 kg, mens worker har lastekapasitet på hele 1000 kg.

En versjon kalt «Driver», spesielt designet for bedrifter og deres ansatte. Den er utstyrt for å kjøre lange distanser eller for mange leveranser i bymiljøer.  Kjørekomfort, akustikkpakke, mange kjøreassistansesystemer med Surround Rear Vision-teknologi, 8" berøringsskjerm med radio, komfortabel og praktisk for effektiv bilbruk hver dag.

En versjon kalt «Driver», spesielt designet for bedrifter og deres ansatte. Den er utstyrt for å kjøre lange distanser eller for mange leveranser i bymiljøer.
Kjørekomfort, akustikkpakke, mange kjøreassistansesystemer med Surround Rear Vision-teknologi, 8" berøringsskjerm med radio, komfortabel og praktisk for effektiv bilbruk hver dag.

En versjon kalt «Worker» for profesjonell transport av materialer og samarbeidspartnere på alle typer byggeplasser: Extenso(R)-kupé: 3 plasser foran, mobilt kontor og plass til lange gjenstander gir mer fleksibilitet. Grip Control med Hill Assist Descent, høy bakkeklaring (+30 mm), store hjul (690 mm) med Mud & Snow-hjul for bedre veigrep. Lastekapasiteten er til økt til 1 000 kg.

En versjon kalt «Worker» for profesjonell transport av materialer og samarbeidspartnere på alle typer byggeplasser:
Extenso(R)-kupé: 3 plasser foran, mobilt kontor og plass til lange gjenstander gir mer fleksibilitet. Grip Control med Hill Assist Descent, høy bakkeklaring (+30 mm), store hjul (690 mm) med Mud & Snow-hjul for bedre veigrep. Lastekapasiteten er til økt til 1 000 kg.

Hva er nytt fra forrige modell?

Nye Berlingo  har blant annet fått ny motor. Med 1,5 liter og 100/130 HK, og et svært lavt forbruk og Co2 utslipp er dette et solid steg fremover. Bilen kan også leveres med 8-trinns automat girkasse. Den nye berlingoen er også større og lengre enn forgjengeren, og har  mulighet for å frakte gjenstander på opptil 344 centimeter.

New-Berlingo-Van-aaland-bil.jpg

Citroën har gått fra å ligge på 5. plass til 2. plass det siste året og har hatt en stor  økning både nasjonalt og lokalt. Hva tror dere er grunnen til det?

–Vi har satset mye på nyttekjøretøy-segmentet det siste året. Både når det gjelder markedsføring og ressurser, forteller varebilsjef for Aaland Bil. Dette har vært begynnelsen på en langsiktig satsning fra vår side, hvor vi ønsker å være synlig i markedet og bygge relasjoner til våre kunder.

–Det er selvsagt Berlingo det går mest av, små varebiler er populære på våre kanter. Men vi har mer enn folk tror, og kan faktisk skilte med fjorten varianter i forskjellige størrelser.

Med en solid økning i varebilsalget både lokalt og nasjonalt, kan Citroen komme ytterligere på offensiven med nye Berlingo. Vi har en spennende tid i møte fastslår Kvalsvik.

OPPDAG NYE CITROËN BERLINGO VAREBIL PÅ VIDEO:

Se flere av våre varebilmodeller HER.

Endelig er HELT NYE Honda CR-V her! Åpent hus 25.-27. oktober

CR-V_executive-aaland.jpg

VI HAR ÅPENT HUS 25.-27. OKTOBER,
KOM Å PRØVEKJØR NYE CR-V.


nye-cr-v-2018-aaland-bil-alesund.jpg
c5_r-2.jpg

RE-DESIGNET
MED KOMFORT I TANKENE


CR-V-en har blitt designet på nytt. Med sine myke linjer fanger den oppmerksomheten. Med et interiør som imponerer, og som gir en luksuriøs og luftig følelse. Med god benplass til alle i bilen.

Hver tur er en opplevelse. 

Nå blir verdens mest solgte SUV enda mer relevant for dagens kjøreforhold. Med et intelligent, høyavansert hybrid drivverk leverer nye CR-V en sømløs og engasjerende kjøreopplevelse uansett hvor du vil dra. SUV imponerer også med kombinasjonen av sportslig ytelse, høy økonomi og lave utslipp. 

Våre demobiler står klar for prøvekjøring!

nye-honda-cr-v-aaland-bil-alesund.jpg

Velkommen innom oss på Brusdalsvegen 205 for å prøvekjøre NYE Honda CR-V!

 

FØLG MED PÅ SOSIALE MEDIER FOR FLERE NYHETER!

DS 3 CROSSBACK E-TENSE- 100% Elektrisk- Reserver nå!

nye-ds3-e-tense-reserver-aaland-bil-alesund.jpg

Nå skjer det igjen. En ny legende er født, som under Paris Motor Show i 1955, da verden for første gang fikk oppleve bilen som vår nye DS 3 Crossback har hentet navn og filosofi fra, DS 19.

DS-modellene vi nå lanserer fører arven fra DS 19 videre som selvstendig bilmerke. DS 3 Crossback er et godt eksempel på alt som vil kjennetegne merkevaren DS; raffinert design og klassisk håndverk, krysset med ny, banebrytende teknologi. På samme måte som DS 19 revolusjonerte bildesign og kjøreglede for 60 år siden, skal DS 3 Crossback gjøre det i dag.

Reserver din DS 3 Crossback E-Tense her!

Les mer om den nye elbilen fra DS under:

footer_ds3crossback_reserver_compressed.jpg

DS 3 Crossback E-Tense er en elektrisk premium kompakt-SUV. Den er 4,12 meter lang, 1,8 meter bred, 350 liter bagasjerom og med ekstra bakkeklaring. 

Designelementer som er unikt for segmentet og spesielt for DS 3 Crossback E-Tense:
• Usynlige gummlister i nedre kant av sidevinduer.
• Elegante flush-integrerte dørhandtak.
• Ren taklinje uten antenne.
• Mulighet for tofarget karosseri.
• Haifinne på siden. Dette er en DS 3-arv.

Bygg din egen DS 3 Crossback E-Tense

Det starter på utsiden: 10 farger (inkludert Millenium blue fra DS X E-TENSE) og 3 takfarger er starten på individualiseringen.

Dette toppes med en DS inspirasjon! Dette gir et ekstra uttrykk, og for DS 3 Crossback E-Tense kan man velge mellom MONTMARTRE, BASTILLE, RIVOLI og OPERA. Disse inspirasjonene kombinerer farger og materialer både på inn- og utsiden, for de som ønsker et maksimalt personlig preg.

Inspirasjonene setter sitt unike stempel på interiøret for å gi et ekstra luksuriøst preg. Det kan være skinn, Nappa skinn, “art leather”-utførelse eller Alcantara. Man kan også velge perlesøm og diamantmønster i interiøret.

Komfort unik for klassen

Med DS 3 Crossback E-Tense skal passasjerene oppleve en komfort som er unik for klassen.

Komfort starter med setene. Setene i DS 3 Crossback E-Tense omfavner kroppen. De kommer også med massasje og varme.

Det er også gjort mye for å sørge for et lavt støynivå. Dørene har fått tykkere plater, nyutviklede luftdyser i kupéen, tykkere sideruter og en frontrute med ekstra lyddemping.

DS LOUNGE, som ble lansert på DS 7 Crossback, kommer også på DS 3 Crossback E-Tense. DS har et samarbeid med FOCAL om utvikling av lydanlegg. FOCAL har levert stereoanlegg til DS E-TENSE, DS 7 CROSSBACK og DS X E-TENSE. Stereoanlegget har signaturen ELECTRA. Med FOCAL ELECTRA stereo er det plassert 12 høyttalere rundt om i bilen og totalt 515 watt gir en fordypet musikkopplevelse.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE – 100% elektrisk

Med DS 3 Crossback E-Tense blir drømmen om en luksuriøs elektrisk bil virkelig! Denne bilen kan snart bestilles og blir levert utover høsten 2019. Med en elektrisk motor på 136 hestekrefter og et batteri på 50 kWt, vil rekkevidden på denne bilen bli over 300 km målt etter WLTP. (NEDC 450 km).

ELEKTRISK drivlinje på DS 3 CROSSBACK E-TENSE:

– Elektrisk motor på 136 hestekrefter.
– 260 newtometer dreiemoment.
– 50kWt batteri plassert i gulvet.
– Rekkevidde på over 300 km etter WLTP. (NEDC 450 km)
– Kompatibel med ladestasjoner opp til 100 kw.
– Ny generasjon energieffektiv varmepumpe.
– Opptil 20% regenerering ved bykjøring. Teknologi utviklet i Formula E.
– 0 til 50 km/t på 3,3 sekunder og 0 til 100 km/t på 8,7 sekunder.
– Med en 11 kw veggboks lades batteriet til 100 prosent på 5 timer. Med en 100 kw lader lades batteriet til 80 prosent på 30 minutter (9 km kjørelengde per minutt). Batteriet har aktiv kjøling ved lading.

DS MATRIX LED VISION

Dette skaper ikke bare den visuelle identiteten i fronten på bilen. Dette er et unikt lyssystem som gjør at du kan bruke fjernlys hele tiden. 15 moduler med LED sørger et optimalt lysbilde og tilpasser seg omgivelsene og andre trafikanter og sørger for at man ikke blender noen.

AVANSERT SIKKERHET

DS 3 Crossback E-Tense er utstyrt med en rekke sikkerhetsinnretninger for å gi deg en trygg og bekymringsfri kjøretur. For eksempel ACTIVE SAFETY BRAKE, en nødbremsassistent som indentifiserer syklister, fotgjengere og andre biler. Ved behov vil DS 3 Crossback E-Tense nødbremse uten hjelp fra føreren, dag som natt.

DS SMART ACCESS

DS 3 Crossback E-Tense er en nøkkelfri bil hvis man ønsker det. Du kan låse opp og starte bilen med mobiltelefon og MyDS app. Lån bort bilen til hvem du vil, uten å gi fra deg nøkkelen.

DIGITAL FØRERPLASS

DS3 Crossback E-Tense er både moderne og intuitiv. Det digitale instrumentpanelet lar fører enkelt beholde oversikten over alt av informasjon. Et hjul på rattet åpner en meny hvor du kan velge mellom 5 skjermmoduser som ytterligere kan tilpasses førerens behov.

Head-up display viser informasjon i farger på en skjerm som kommer opp av dashbordet.

Kronen på verket er en 10,3-tommers skjerm som sitter i midtkonsollen. Dette er den største skjermen i klassen.

Høstkampanje: Sett farge på høsten

sett farge banner 1.jpg

Høsten her på Sunnmøre kan noen ganger være litt grå og trist.
Derfor har vi funnet frem et par knallgode høst-tilbud som kan være med på å sette farge på sesongen.SE VÅRE HØST-TILBUD

 

CITROËN C3

 
citroen-c3-aaland-bil-ålesund-kampanje-høst.jpg
 

C3 har ett råspennende design og mye ny innovativ teknologi.
Styles så den passer DEG: Med nye C3 kan du designe din egen bil med mange fargekombinasjoner å velge i.  En- eller to-farget? Med eller uten Airbump®?

C3 82 FEEL KR. 213.000,-
INKLUDERT VINTERHJUL OG FARGE TAK

C3 110 SHINE AUT. KR. 249.000,-
INKLUDERT VINTERHJUL


CITROËN C4 CACTUS

 
host-kampanje-tilbud-citroen-cactus-aaland-bil-alesund.jpg
 

Citroen har gjort det igjen! Nye C4 Cactus er første modell ut med Citroëns nyutviklede fjæringssystem «Progresive Hydraulic Cushions», ett nytt fjæringssystem som er helt unikt. Det hindrer slag ved demping, gir mykere fjæring og absorberer ujevnheter i veibanen.

Nye C4 Cactus har også fått nye komfortable seter, er langt bedre lydisolert, ny 7``berøringsskjerm, nye airbumps og ikke minst ett rålekkert design med mange nye detaljer. 


C4 CACTUS
110 SHINE AUT. KR. 296.000,-
INKLUDERT VINTERHJUL


CITROËN C3 AIRCROSS

 
c3-aircross-suv-personbil-ålesund-aaland-bil-kampanje.jpg
 

Med inspirasjon fra C-Aircross-konseptet, som ble avslørt i begynnelsen av 2017, fortsetter Citroën sin SUV-offensiv med den nye Citroën C3 AIRCROSS. Stilen har naturlig særpreg og kombinerer det originale med det robuste, helt i tråd med Citroën sitt DNA og de grunnleggende kjennetegnene ved SUV-segmentet.


C3 AIRCROSS
110 SHINE AUT. KR. 298.000,- INKLUDERT VINTERHJULFølg med på sosiale medier for flere nyheter!

SANDVEN ROADSHOW 7.-8. SEPTEMBER

aaland-bil-ålesund-jaguar-i-pace.jpg

7.-8. september kommer Sandven Roadshow på besøk til Aaland Bil i Fremmerholen. Vi har åpent hus kl. 8-20 fredag og kl. 10-16 lørdag og byr på afternoon tea i britisk stil.

Sandven presenterer Jaguar i-Pace og Range Rover Sport.

Aaland Bil har ansatt Mads Larsen som mekaniker og utfører service og reparasjoner på Jaguar og Land Rover.

Velkommen for en unik mulighet til å se og prøve spennende bilnyheter!

DS 7 KOMMER TIL TREBAATFESTIVALEN!

ds7-lyser-opp-baatfestivalen-aaland-bil.jpg

Vi tar med oss DS 7 CROSSBACK til Trebaatfestivalen i Ulsteinvik 24. og 25 august.
Velkommen til vår stand fredag og lørdag!

Se programet her.

ds7-aaland-bil-trebaatfestivalen-2018

Følg DS Salon Ålesund på Instagram

Citroën vil sette farge på Ålesund (del 3)

aaland-bil-ålesund-terminalen-citroen.jpg

Her kommer siste oppdatering fra "Kampen mot det grå". I beste "be different-feel good" stil var oppgaven å sette farge på Ålesund med å fargelegge en litt grå vegg i byen.Som vi har fortalt tidligere var det veggen rundt inngangspartiet til Terminalen Byscene som ble valgt ut til prosjektet. Noen har kanskje også fått med seg at vi har fått god rådgivning fra Terje Fagermo, som også har bidratt med et fantastisk, fargerikt motiv.

Nå er endelig veggen ferdig malt og motivet montert. Vi gleder oss over å dele resultatet med dere:

terminalen-fagermo.jpg
terminalen-fagermo-aaland.jpg
fagermo-terminalen.gif

Her gjenstår den siste platen før bildet er komplett. Kunstneren observerer fra avstand og passer på at alt blir korrekt.


aaland-bil-terminalen-fagermo.jpg
 

Vi vil takke Terminalen/Momentium, Ventd og Terje Fagermo for et herlig samarbeid og ønsker alle en fortsatt fin og fargerik sommer!Følg med på sosiale medier for flere nyheter!

Citroën vil sette farge på Ålesund (del 2)

terminalen-citroen-sett-farge-aaland-ålesund.JPG

I beste «be different feel good» ånd ønsker vi å tilføre litt ekstra farge til byen. Sammen med Citroën tar Aaland Bil opp "kampen mot det grå."  Vi gir nytt liv til en vegg i byen og vil gjøre vårt for å sette litt ekstra farge på bybildet. Nysgjerrig på hvilken vegg det blir? Her kommer en liten oppdatering:

VEGGEN ER KLAR

terminalen-ålesund.jpg
terminalen-aaland-bil-fagermo.jpg

Valget falt på Terminalen. Vi syntes inngangspartiet til Terminalen kunne ha godt av en liten oppfriskning og litt ekstra farge. Heldigvis var Ante og Synnøve fra Momentium/Terminalen enig og ville være med på prosjektet. Det ble tidlig snakk om å ta oppdraget ett hakk lenger ved å bruke et motiv på veggen...

fagermo-aaland-terminalen.gif

LYSETS MESTER MÅ PÅ BANEN

Så snart ideen om å bruke et motiv kom på banen var det ingen tvil om hvem vi måtte få tak i. Få representerer det å være fargerik og å gå sin egen vei  som Terje Fagermo. Da vi fortalte om prosjektet, og hvilken vegg det var snakk om, var ikke Terje vanskelig å be. Dagen er reddet og Fagermo ønsker å bidra med et motiv til veggen som vil lyse opp og virkelig sette farge.  Hvilket bilde som er valgt vil vi ikke røpe helt enda, så det gjelder å følge med...

terminale-citroen-sett-farge-aaland.JPG
terminalen-sett-farge-ålesund.JPG

FARGEVALGET

Etter å ha funnet det rette motivivet dro vi på jakt etter fargen som skulle dekke inngangspartiet. Vi har valgt en farge som går igjen i motivet og vil ligge som en fin bakgrunn for det fargesprakende bildet. Etter litt testing endte valget på "mørk sjø".

Før kunsten kan monteres må veggen males. Siden budsjettet blir spandert på å få motivet på veggen, må sjefen selv opp i krana for å få fargen på veggen...

per-aaland-maler-terminalen.gif

Veggen er nå ferdig malt og vi venter spent på det fargerike motivet.
Følg med for siste oppdatering og det endelig resultatet av vårt lille "fargeprosjekt".


FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER FOR FLERE NYHETER!

Citroën vil sette farge på Ålesund (del 1)

citroen-alesund-aaland-bil-sett-farge.jpg

I Citroëns slagord «be different - feel good» ligger et ønske om å skille seg ut fra det ordinære. Med særegent design og spreke farger kombinert med kjøreopplevelser utenom det vanlige lever Citroën nå virkelig opp til sitt slagord og setter farge på omgivelsene.

 
aalandbil-sett-farge-alesund.jpg


I beste «be different feel good» ånd ønsker vi nå å tilføre litt ekstra farge til byen. Sammen med Citroën tar Aaland Bil opp "kampen mot det grå."

Vi vil gi nytt liv til en vegg i sentrum for å gjøre noe hyggelig for innbyggerne og byen. Farger virker inspirerende, gir positivitet og energi og det er det vi ønsker å bidra med.
Vi har funnet en vegg i Ålesund sentrum som skal få nytt liv og farge. Følg med for å finne ut hvilken vegg det blir.

 

Les mer om prosjektet på smp.no:
"Citroën vil sette farge på Ålesund"

 

SE VÅRE
FARGERIKE MODELLER


Citroën C3 tilbud: Fra kr 199.900,- 

Citroën C3 Exclusive Pure Tech 110 HK Aut. inkludert vinterhjul levert Ålesund fra kr 249.000,- SPAR KR 17.000,-
C3 med 110 hesters bensin motor og en moderne automat kasse er vår bestselgende C3. Denne kombinasjonen gjør bilen til en fryd å kjøre. C3 Exclusive har masse utstyr og valgfri tak farge som standard.

Citroën C3 82 HK Style inkludert vinterhjul levert Ålesund fra kr 199.900,- SPAR KR 19.000,-

aaland-bil-citroen-c3-alesund-sett-farge.jpg

citroen-aircross-aaland-bil-alesund.jpg

Citroën C3 Aircross tilbud: Fra Kr 299.900,-

Citroën C3 Aircross Exclusive Pure Tech 110 HK Aut. inkludert vinterhjul levert Ålesund fra kr 299.900,-

C3 Aircross er vår helt nye SUV i den minste klassen. Den har de samme kvalitetene som C3 men du sitter høyere og den har masse praktiske løsninger. Exclusive modellen har et meget høyt utstyrsnivå.

C3 Aircross leveres i 85 forskjellige fargekombinasjoer, så her kan du virkelig skreddersy din egen bil.


NYE Citroën C4 Cactus Fra kr 231.000,-

Nye Citroën Cactus Pure Tech 110 Man levert Ålesund fra kr 231.000,-
Cactus leveres med Citroëns nye og revolusjonerende fjæringssystem «Progresive Hydraulic Cushions» som gjør den meget komfortabel på alle underlag.

citroen-cactus-aaland-bil-alesund.jpg
 

Følg med på sosiale medier for flere nyheter!

Aaland Bil Roadshow juni

aaland-bil-roadshow-honda-type-r.jpg

I sommer og høst blir Aaland Bil Roadshow å treffe på forskjellige lokasjoner i distriktet.
Vi tar med oss spennende nyheter fra DS, Citroën og Honda. Dette inkluderer blandt annet:

  • DS 7 CROSSBACK
  • Honda Civic Type R
  • Citroën C4 Cactus

Onsdag 30. mai: Stopp 69 Ørskog 12-17
Torsdag 31. mai: Circle K Digernes 12-17
Torsdag 7. juni: Shell Vegsund 11-17
Onsdag 20. juni: Stopp 69 Ørskog 11-17
Torsdag 21. juni: Shell Vestnes 11-17

Velkommen for en hyggelig bilprat og en kopp kaffe!

ds-7.jpg

Vi tar med oss DS 7 CROSSBACK på Aaland Bil roadshow 2018.


FØLG VÅRE SOSIALE MEDIER FOR FLERE NYHETER!

Vi kommer til Sykkylvsdagane!

Aalandbil-sykkylvsdagane-banner.jpg

Aaland Bil er klar for Sykkylvsdagane!

Bilutstilling under Sykkylvsdagane på tidligere godsterminaltomta.
Lørdag 9. juni kl. 12.00
Søndag 10. juni kl. 12.00

Vi tar med oss Honda Civic Type R, Honda Civic og CR-V, NYE DS 7, Citroën C3, Cactus og Grand Picasso, samt 3 varebil modeller fra Citroën.

Se programmet HER.

Vi ønsker velkommen innom til utstillingen og håper å se dere under Sykkylvsdagene!


Følg med på sosiale medier for flere nyheter!