Kampanje på NYE Citroën C3

En frisk pust til de små mellomklassebiler!

NYE C3 har ett råspennende design og mye ny innovativ teknologi.
C3 kommer i tre varianter: Trend, Style og Executive, og selv den rimligste er godt utstyrt.

NYE Citroën C3 utstråler et optimistisk og moderne design, som levendegjøres av farger og grafiske komponenter som f.eks. Airbump®. Den unike og uttryksfulle formgiving gjør bilen lett gjenkjennelig i sin klasse.

Styles så den passer DEG: Med nye C3 kan du også designe din egen bil med mange fargekombinasjoner å velge i.  En- eller to-farget? Med eller uten Airbump®? Vil du helst ha et hyggelig eller stilrent interiør? Velg hva du foretrekker!

Privatleie: KR 1.790 pr. mnd inkludert vinterhjul.
36 mnd/45.000 km, 37.500,- i forskudd. Gjelder Citroën C3 Style PureTech 82.

Vår demobil står klar, velkommen til prøvekjøring av nye Ctroën C3!