VINTERPAKKE PÅ VERDENS MEST SOLGTE SUV

CR-V vintermontasje_fb.jpg

I CR-V'en har du det meste du trenger i en bil. Du har bil til hverdag og fest, til arbeid og fritid. CR-V'en er like velkjørende enten du er på landeveien, i byen eller på vei til hytta. I tillegg har den meget god plass både i kupe og bagasjerom. Fem personer sitter godt, med god benplass og bredde. Bagasjerommet er stort og har praktisk utforming. Dette i kombinasjon med en rikholdig utstyrsliste gjør at Honda CR-V i en årrekke har vært verdens mest solgte SUV. Vi har

Vinterpakken inneholder:

  • 9-trinns automatisk girkasse
  • Vinterhjul
  • Tilhengerfeste

Du betaler kun KR 9.900,-
SPAR 62.100,-

*Tilbudet gjelder CR-V diesel
Topp utstyr modell fra KR 489.900,-

Velkommen til oss i Fremmerholen, for en hyggelig bilprat!