DS 3 CROSSBACK E-TENSE: 100% Elektrisk- Reserver nå!

nye-ds3-e-tense-reserver-aaland-bil-alesund.jpg

Nå skjer det igjen. En ny legende er født, som under Paris Motor Show i 1955, da verden for første gang fikk oppleve bilen som vår nye DS 3 Crossback har hentet navn og filosofi fra, DS 19.

DS-modellene vi nå lanserer fører arven fra DS 19 videre som selvstendig bilmerke. DS 3 Crossback er et godt eksempel på alt som vil kjennetegne merkevaren DS; raffinert design og klassisk håndverk, krysset med ny, banebrytende teknologi. På samme måte som DS 19 revolusjonerte bildesign og kjøreglede for 60 år siden, skal DS 3 Crossback gjøre det i dag.

Reserver din DS 3 Crossback E-Tense her!

Les mer om den nye elbilen fra DS under:

footer_ds3crossback_reserver_compressed.jpg

DS 3 Crossback E-Tense er en elektrisk premium kompakt-SUV. Den er 4,12 meter lang, 1,8 meter bred, 350 liter bagasjerom og med ekstra bakkeklaring. 

Designelementer som er unikt for segmentet og spesielt for DS 3 Crossback E-Tense:
• Usynlige gummlister i nedre kant av sidevinduer.
• Elegante flush-integrerte dørhandtak.
• Ren taklinje uten antenne.
• Mulighet for tofarget karosseri.
• Haifinne på siden. Dette er en DS 3-arv.

Bygg din egen DS 3 Crossback E-Tense

Det starter på utsiden: 10 farger (inkludert Millenium blue fra DS X E-TENSE) og 3 takfarger er starten på individualiseringen.

Dette toppes med en DS inspirasjon! Dette gir et ekstra uttrykk, og for DS 3 Crossback E-Tense kan man velge mellom MONTMARTRE, BASTILLE, RIVOLI og OPERA. Disse inspirasjonene kombinerer farger og materialer både på inn- og utsiden, for de som ønsker et maksimalt personlig preg.

Inspirasjonene setter sitt unike stempel på interiøret for å gi et ekstra luksuriøst preg. Det kan være skinn, Nappa skinn, “art leather”-utførelse eller Alcantara. Man kan også velge perlesøm og diamantmønster i interiøret.

ds-3crossback-etense.jpg

UNIK KOMFORT

Med DS 3 Crossback E-Tense skal passasjerene oppleve en komfort som er unik for klassen.

Komfort starter med setene. Setene i DS 3 Crossback E-Tense omfavner kroppen. De kommer også med massasje og varme.

Det er også gjort mye for å sørge for et lavt støynivå. Dørene har fått tykkere plater, nyutviklede luftdyser i kupéen, tykkere sideruter og en frontrute med ekstra lyddemping.

DS LOUNGE, som ble lansert på DS 7 Crossback, kommer også på DS 3 Crossback E-Tense. DS har et samarbeid med FOCAL om utvikling av lydanlegg. FOCAL har levert stereoanlegg til DS E-TENSE, DS 7 CROSSBACK og DS X E-TENSE. Stereoanlegget har signaturen ELECTRA. Med FOCAL ELECTRA stereo er det plassert 12 høyttalere rundt om i bilen og totalt 515 watt gir en fordypet musikkopplevelse.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE – 100% elektrisk

Med DS 3 Crossback E-Tense blir drømmen om en luksuriøs elektrisk bil virkelig! Denne bilen kan snart bestilles og blir levert utover høsten 2019. Med en elektrisk motor på 136 hestekrefter og et batteri på 50 kWt, vil rekkevidden på denne bilen bli over 300 km målt etter WLTP. (NEDC 450 km).

60407.251.jpg

ELEKTRISK drivlinje
på DS 3 CROSSBACK E-TENSE:

– Elektrisk motor på 136 hestekrefter.
– 260 newtometer dreiemoment.
– 50kWt batteri plassert i gulvet.
– Rekkevidde på over 300 km etter WLTP. (NEDC 450 km)
– Kompatibel med ladestasjoner opp til 100 kw.
– Ny generasjon energieffektiv varmepumpe.
– Opptil 20% regenerering ved bykjøring. Teknologi utviklet i Formula E.
– 0 til 50 km/t på 3,3 sekunder og 0 til 100 km/t på 8,7 sekunder.
– Med en 11 kw veggboks lades batteriet til 100 prosent på 5 timer. Med en 100 kw lader lades batteriet til 80 prosent på 30 minutter (9 km kjørelengde per minutt). Batteriet har aktiv kjøling ved lading.

DS MATRIX LED VISION

Dette skaper ikke bare den visuelle identiteten i fronten på bilen. Dette er et unikt lyssystem som gjør at du kan bruke fjernlys hele tiden. 15 moduler med LED sørger et optimalt lysbilde og tilpasser seg omgivelsene og andre trafikanter og sørger for at man ikke blender noen.

AVANSERT SIKKERHET

DS 3 Crossback E-Tense er utstyrt med en rekke sikkerhetsinnretninger for å gi deg en trygg og bekymringsfri kjøretur. For eksempel ACTIVE SAFETY BRAKE, en nødbremsassistent som indentifiserer syklister, fotgjengere og andre biler. Ved behov vil DS 3 Crossback E-Tense nødbremse uten hjelp fra føreren, dag som natt.

DS SMART ACCESS

DS 3 Crossback E-Tense er en nøkkelfri bil hvis man ønsker det. Du kan låse opp og starte bilen med mobiltelefon og MyDS app. Lån bort bilen til hvem du vil, uten å gi fra deg nøkkelen.

DIGITAL FØRERPLASS

DS3 Crossback E-Tense er både moderne og intuitiv. Det digitale instrumentpanelet lar fører enkelt beholde oversikten over alt av informasjon. Et hjul på rattet åpner en meny hvor du kan velge mellom 5 skjermmoduser som ytterligere kan tilpasses førerens behov.

Head-up display viser informasjon i farger på en skjerm som kommer opp av dashbordet.

Kronen på verket er en 10,3-tommers skjerm som sitter i midtkonsollen. Dette er den største skjermen i klassen.