Honda E - Den elektriske opplevelsen

honda-urban-uv-2019-2020-aaland-bil.jpg

Denne utslippsfrie, kompakte og nyskapende elektriske bilen er en moderne vri på den originale Honda Civic.

Helt elektrisk

"Vårt Urban EV-konsept er den sanne representasjonen av Hondas "Vi holder ting enkelt"-designfilosofi, som tar sikte på å lage biler med større appell for folk flest." Makoto Iwaki, Honda R&D Executive Creative Director.

Skjermbilde 2019-01-23 kl. 14.18.30.png

Du vil bli komfortabelt isolert i en nesten lydløs verden. Det er ingen gir, bare den lette berøringen av gasspedalen gir sømløs, jevn kraft fra en kilde som er ren og effektiv, med null utslipp. Velkommen til en ny epoke av Honda-kjøring.

DESIGN

Honda e Prototype er inspirert av den originale Honda Civic. Den har et moderne, retroaktig utseende med få detaljer og et sportslig preg. De symmetriske LED-frontlyktene har svart bakgrunn, i likhet med baklyktene. Med et øye for selv de minste detaljer har alt som kan skjules, blitt nettopp det. Førerassistansesystemene er nesten usynlige for øyet. 


INTERIØR

Den åpne utformingen av Honda e Prototype gjenspeiler det japanske arkitektoniske prinsippet Ma. Ordet beskriver det åpne rommets dynamiske egenskaper. Hondas designere og ingeniører samarbeidet om å skape et konsept med flatt gulv og bakhjulsdrift som gir rom for et slikt åpent interiør. Naturlig treverk og myke, naturlige ullstoffer bringer ro til det innvendige rommet. Den rene og tydelige grafikken på sjåførens informasjonsskjerm og infotainmentsystem tilfører det naturlige preget et hint av moderne teknologi.

c5_r.jpg

AVANSERT TEKNOLOGI, RAFFINERT ENKELHET

Det digitale dashbordet i full bredde i Honda e Prototype demonstrerer hvordan teknologi kan knytte sammen mennesker. Her finner du sømløs tilkobling av smarttelefoner, talestyrte systemer og informasjon om førerens reise og kjørestil. Det tradisjonelle sidespeilet er erstattet av nye, avanserte videokameraer som viser omgivelsene i større detalj enn noe speil kan gjøre, og som praktisk talt eliminerer faren for blindsoner. I tillegg eliminerer videokameraene luftmotstanden.

c3_r.jpg

c2_r.jpg

LAD HVOR DU VIL, NÅR DU VIL

Om bilene har gitt oss frihet, gir den nye generasjonen elektriske biler som Honda e Prototype en ny type frihet: friheten til å lade bilens batteri når og hvor du vil. En elektrisk bil kan lades med vekselstrøm hjemme, ved hjelp av et vanlig støpsel eller en egen ladeenhet. Du kan også parkere bilen ved butikker, plugge den i og la den stå og lade opp batteriet mens du kikker i butikkene. På lengre reiser gir et landsomfattende nettverk av ladestasjoner mulighet for hurtiglading, noe som innebærer at batteriet kan lades til 80 % kapasitet i løpet av bare 30 minutter.


Se mer på honda.no

Meld din interesse og motta oppdateringer her