NYE BERLINGO – Den sprekeste fritidsbilen

nye-citroen-berlingo-personbil-familiebil-alesund-aaland-bil.jpg

ET IKON I SEGMENTET

Med nye Berlingo oppgraderer Citroën det som har blitt et ikon i segmentet for aktive familier – og som i en rekke europeiske land er et synonym for klassen.

Citroën har modernisert Berlingo med tanke på både utseende og komfort, og den nye modellen passer perfekt inn sammen med resten av Citroëns fremtidsrettede modellportefølje.


nye-citroen-berlingo-fritidsbil-alesund-aaland-bil.jpg

BEHOLDER FLEKSIBILITETEN OG ROMSLIGHETEN ALLE ELSKER

Selv om Berlingo er oppdatert både innvendig og utvendig, har man sørget for å beholde de attraktive kvalitetene bilen har blitt kjent for – spesielt gjelder det fleksibiliteten og romsligheten som er viktig for mange Berlingo-kunder. Tre uavhengige bakseter som enkelt kan fjernes ved behov, et flatt gulv helt frem til det nedfellbare passasjersetet og et bagasjerom på inntil 1.050 liter med fem seter i bruk sørger for at Berlingo er det perfekte valget for familier med stort plassbehov.

Utvendig skiller nye Berlingo seg vesentlig fra forgjengeren med sitt moderne design som inkorporerer Citroëns lyssignatur og avrundede tåkelys. Ved å ta i bruk den kritikerroste EMP2-plattformen i den fremre delen av bilen har man også fått en kortere og høyere front med kort overheng. Denne plattformen sørger også for vesentlig bedre kjøreegenskaper, og ved å beholde den eksisterende bakre delen av plattformen forblir bredden mellom hjulhusene den samme som man kjenner fra tidligere.


Designerne har også integrert de praktiske Airbump®-putene i dørene – en løsning man kjenner fra blant annet Citroën C4 Cactus.


DET BLIR IKKE MER PRAKTISK ENN BERLINGO!
(Familiebil.blogg.no)


Simen fra FamilieBil.blogg.no har testet nye Berlingo- se video under for Simens vurdering av bilen


Velkommen innom for prøvekjøring!