NYE Citroën C5 Aircross SUV- utvid komfortsonen

CL 18.023.001.jpg

EN SVÆRT KOMFORTABEL OG FLEKSIBEL SUV MED EN UNIK PERSONLIGHET

CITROEN avdekker nå nye C5 Aircross SUV, en klassisk formet SUV med hjuldiameter på 720mm, et robust og muskuløst design samt en høy bakkeklaring på 230mm. Den unike personligheten og sterke stilvalg med blant annet de Airbump®-inspirerte senkende dør- og hjulbuebeskyttelsene, lasteholdere og en rekke tilpasningsmulighter gjør bilen til 100% Citroën i design og karakter.

Som ambassadør for Citroën Advanced Comfort® - programmet skiller nye C5 Aircross seg ut som den mest komfortable SUV'en i sitt segment takket være to eksklusive Citroën innovasjoner: hjuloppheng med Progressive Hydraulic Cushions® og Advanced Comfort seter. Bilens tre separate bakseter kan justeres både fremover og bakover ved hjelp av en glideskinne, de gir mulighet for å justere vinkel på setet og de kan foldes helt ned i gulvet. Dette gjør nye C5 Aircross til den mest modulære og romslige SUV'en i sitt segment.

Pressen mener den kan være «komfortmesteren». Men hvor god er egentlig den hydrauliske fjæringen og komfort-setene i nye Citroën C5 Aircross? Se videoen under for å finne det ut.

Velkommen innom for en prøvetur.