OPPLEV CITROËN C4 CACTUS.

Bilen du aldri har sett maken til. Citroen C4 Cactus ble lansert i norge den 13. Juli, og har blitt enormt godt mottatt av kritikerene og alle biljournalistene hvor bilen fikk en rekke terningkast 6 av forskjellige aviser. Samt av de som har vært innom oss i Fremmerholen hvor tilbakemeldingene har vært upåklagelig. 

STIL OG BRUK
Forener estetikk og funksjon, med kraftige grafiske elementer… som også er funksjonelle. C4 CACTUS har forbedret effektiviteten ved hjelp av det optimerte volumet og den flytende designen. Rene og glatte overflater uten aggressivitet, flytende tak og sidevindu bak som understreker bilens linjer… CITROËN C4 CACTUS skiller seg ut med en unik og selvsikker stil.

ET FLEKSIBELT YTRE
Airbump® er en vellykket forening av stil og funksjon. Unikt i verden: Det myke skinnet beskytter bilen mot hverdagens små ergrelser og skaper CITROËN C4 CACTUS’ grafiske struktur. Hva er hemmeligheten? «Soft»-behandlingen av en rekke luftfylte kapsler dekket av mykt UTP (uretantermoplast) demper små støt og gir bedre beskyttelse mot riper.

STØRRE KOMFORT
Det innvendige designet i C4 CACTUS er preget av rene linjer og teknologi som gir større komfort. Dette ukonvensjonelle utseendet føyer seg harmonisk inn i profilen til C4 CACTUS. Resultatet er bedre plass for føreren og passasjerene kombinert med en tydelig grafisk identitet der hvert element har sin naturlige plass.

Foto: Tony Hall