Vi forhandler nå Pössl Bybobil!

possl-bobil-aaland-bil-ålesund.jpg

Mobil frihet er herlig, og bybobiler er i vinden som aldri før. Stadig flere er interessert i bobiler som ikke først og fremst er store, men som er kompakte og praktiske.

Kvalitet på Pössl produktet er overlegen i bransjen, D-line går under Europas beste kvalitet blant forhandlere.

NY FORHANDLER PÅ NORDVESTLANDET
Som ny forhandler på Nordvestlandet tilbyr vi nå bybobiler fra Pössl. Vi har lang erfaring som Citroën forhandler og kan derfor tilby en total pakke der vi tar hånd om både bil og bo del på en profesjonell måte.
Så snart 2020 modellene er på plass på nyåret er vi i gang for fullt. Vi har sikret oss ett godt utvalg av biler og har bestilt ett godt antall av stor selgeren 600 2 WIN R PLUSS i diverse farge kombinasjoner.

pössl-bybobil-alesund-aaland-bil-sunnmøre-vestlandet-forhandler.jpg

HVORFOR VELGE PÖSSL?
Pössl er markedsleder i Europa og 8 av 10 velger ett Pössl produkt.
Å kjøpe bybobil fra markedslederen gir stor trygghet og god økonomi med god annenhåndsverdi.
Pössl har høy kvalitet på sine produkt og mange gjennomtenkte og geniale detaljer. Dette gir også en bedre brukeropplevelse og ikke minst glede ved å eie en Pössl bybobil! Noen av Pössls fortrinn er softclose på skyvedør, rammer for innfesting av takluker som forhindrer lekasjer, styroform isolering, Truma 6kw varmer som gir god komfort både sommer og vinter, LED belysning og komfortable 7 soners sengemadrasser som gir super sove-komfort.

Vi gir 5 års garanti på bil og bodel.

BRUKERVENNLIGHET
Med Pössl bybobil har du masser av muligheter og stor frihet! Du kjører der du kjører med vanlig personbil.
Smale veier og vanlige parkeringsplasser i bysentrum. Våre bybobiler er skapt for aktiv fritid sommer som vinter. Mange bruker den også som bil nummer en eller to i det daglige. Vi har biler i tre lengder: 5,40- 5,98 og 6,39 - alle har totalvekt under 3.500 og kjøres med vanlig sertifikat.

Velkommen innom til en hyggelig bybobil prat!!

Julie Aaland
Design and Business graduate located in Copenhagen, Denmark.
Forrige
Forrige

INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER VEDRØRENDE KORONAVIRUSET (Covid-19)

Neste
Neste

Reserver Honda E