Reserver Honda E

fb.jpg

RESERVER NÅ

Sett deg først i kø for å bestille den helt nye, spennende Honda e ved å reservere din plass med et refunderbart gebyr på Kr. 8 000,-. I tillegg mottar du de nyeste oppdateringene og en eksklusiv invitasjon til å plassere din Honda e bestilling sammen med en prioritetslevering.

RESERVER HER


IDEÉN

Byen lever og ånder.
Den vokser og utvikler seg rundt menneskene som bor her.
Nå er det på tide at bilen utvikler seg og spiller sin rolle i forvandlingen.
Honda mener at å utvikle en helelektrisk bil som representerer fremtidsrettede verdier, er den beste måten å gjøre dette på. 


FARGER

Rolig og kjølig, mørk og mystisk eller lys og sporty?
Velg en farge for den helt nye Honda e som passer deg og din livsstil.


honda-e-elbil-alesund-aaland-bil.jpg

AVANSERT TEKNOLOGI, RAFFINERT ENKELHET

Det digitale dashbordet i full bredde i Honda e Prototype demonstrerer hvordan teknologi kan knytte sammen mennesker. Her finner du sømløs tilkobling av smarttelefoner, talestyrte systemer og fyldig informasjon om førerens reise og kjørestil.
Det tradisjonelle sidespeilet er erstattet av nye, avanserte videokameraer som viser omgivelsene i større detalj enn noe speil kan gjøre, og som praktisk talt eliminerer faren for blindsoner. I tillegg eliminerer videokameraene luftmotstanden.


honda-e-elbil-alesund-aaland-bil.jpg

KRAFT GJENNOM LADING

Lad når du vil, hvor du vil.

Om bilene har gitt oss frihet, gir den nye generasjonen elektriske biler som Honda e Prototype en ny type frihet: friheten til å lade bilens batteri når og hvor du vil. En elektrisk bil kan lades med vekselstrøm hjemme, ved hjelp av et vanlig støpsel eller en egen ladeenhet.
På lengre reiser gir et landsomfattende nettverk av ladestasjoner mulighet for hurtiglading, noe som innebærer at batteriet kan lades til 80 % kapasitet i løpet av bare 30 minutter.
Over 200 km per lading

Med en rekkevidde på over 200 km er Honda e Prototype mer enn kapabel til å håndtere hverdagskjøring.